anjagoesfareast.reismee.nl

Balinees koken

Dadar Gudung oftewel Pannekoek met vulling van palm suiker en geschaafde cocos

Reacties

Reacties

Paula

Oh lieverd! Al deze ingrediënten en kruiden ken ik zo goed!
Eerste 3jaar van mijn leven opgegroeid in Nieuw-Guinea, een moeder die zich verdiepte in de Indonesische keuken...wij smeekten als kinderen om tenminste 1 x per week om "Hollands eten"...mijn moeder had een bloedhekel aan Conimex en alle andere instant-boemboes. Wil graag als je terug komt eens een rijsttafel maken, heb verschillende vijzels en alle wadjang-pannen van mama nog. En recepten...van de Indonesische kok die in de jaren 50 in het hotel van mijn grootouders kookte voor alle vrijgezelle Knillers! Maar dat is weer een heeeeel ander verhaal...! Hou van je,doe voorzichtig!

Paula

Enne...ga je nog mee naar de reünie in Denemarken? Ik pik je op, heb nu een echte auto...!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active